CulturaMunicipi

La glosa pollencina arriba a Barcelona

El cantautor Martí Sáez i un grup de músics del municipi varen presentar 'Oratge de Tramuntana' a l'Espai Mallorca

El cantautor Martí Sáez i un grup de músics pollencins varen dur la glosa pollencina a Barcelona el passat dissabte. Els artistes varen presentar el darrer treball de l’autor, titulat Oratge de Tramuntana, a l’Espai Mallorca. Hi varen assistir tant mallorquins com catalans i el lloc es va omplir de gom a gom, on va acabar cantant tot el públic.

Martí Sáez va estar acompanyat per Elisa Sayrol a la veu, Joan Cladera al baix, Xisco Cladera a la guitarra i llaüt, Joan Antoni Amengual al timple i Mateu Vila a la percussió. El seu nou disc compta amb catorze cançons i l’autor el va tocar a més d’explicar entre cançó i cançó la història de cada un dels temes.

Amb tot, el fil conductor d’aquesta jornada va ser la divulgació del poble de Pollença a la capital catalana a través de la música de Sáez i les lletres del glosador també pollencí Antoni Bisanyes. D’altra banda, el proper concert serà el 14 de gener de 2023 a l’Auditori d’Alcúdia.

Cal recordar que aquest disc es va presentar dins el marc de les festes patronals i, de llavors ençà, s’han realitzat concerts a Ca’n Picafort, Sa Pobla i Barcelona.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button