CulturaMunicipi

El Festival Brahms arriba a l’ecuador

El Festival Brahms entra en la seva segona fase aquest dissabte 17 de setembre a les 20h al mateix lloc d’on sempre, a l’emblemàtic Claustre Sant Domingo de Pollença. Serà amb el Duo Sosnowska-Garcías interpretant la integral de sonates per a piano i violoncel de Brahms.

El Dúo, fomat pel pianista mallorquí Magí Garcías i la violoncel·lista polonesa Zuzanna Sosnowska, ha estat guardonat recentment a la Competició Internacional de Dúos de Suècia. Els dos músics tenen una carrera destacada als seus països.

El Dúo Sosnowska-Garcías

La violoncel·lista Zuzanna Sosnowska és guanyadora –entre d’altres– del Premi Lutoslwaski, guardó de major prestigi pels intèrprets a Polònia. Ha actuat com a solista amb orquestres com l’Orquestra Nacional de Polònia.

Magí Garcías és un dels pianistes més destacats a Mallorca. Ha estat guanyador de certàmens com el Concurs Internacional de les Corts de Barcelona o l’Art Jove 2018.

Les entrades costen entre 15 i 25 euros amb un descompte del 50% pels menos de 14 anys i estudiants. Les podeu adquirir a la web www.festivalbrahmsmallorca.com.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button