Formentor

Continúa la polèmica pel nou Hotel Formentor

Si es compleixen els terminis prevists, el nou Hotel Formentor reobrirà l’abril de 2024 conservant l’essència del que està sent destruït per fer possible l’ampliació.

L’Ajuntament de Pollença va concedir l’any 2021 els permisos per reformar i ampliar l’hotel amb tots els informes tècnic i jurídics a favor, inclosos els de la conselleria de Turisme. No obstant això, cal recordar que des de fa anys a la urbanització de Formentor no se poden concedir llicències de nova construcció.

El Projecte de Reforma Integral de l’Hotel Formentor que es va registrar el 24 d’abril de 2020 al consistori limitava a reformar els edificis existents. Més endavant es va aprovar al Parlament una llei que permet ampliar els establiments turístics un 15% a Mallorca.

Després de l’aprovació d’aquest decret, es va engegar també el Projecte d’Ampliació de l’Hotel Formentor. Amb aquest, s’ha demolit quasi sencer per poder complir amb la normativa urbanística alhora que ampliar l’hotel.

Podem Pollença ha criticat reiteradament l’execució per part de l’Ajuntament de Pollença, l’exbatle i l’actual regidor d’Urbanisme, Tomeu Cifre. Posen en dubte que les obres que s’estan duent a terme compleixin amb la normativa urbanística.

En concret, qüestionen les obres en ple estiu prohibides per Ordenança, la demolició total que no figura a la llicència municipal, l’abocament de restes d’obra a sòl rústic protegit, i finalment; l’explotació de l’aparcament de forma il·legal.

El partit ha declarat que seguirà investigant l’assumpte.

Al respecte, Tomeu Cifre insisteix que les obres s’estan duent a terme dins la legalitat que empara la normativa i que les obres exteriors es van aturar durant l’estiu.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button
X