Site icon Som Pollença

Nova jornada de joves emprenedors a Pollença

L’Ajuntament de Pollença, en una nota de premsa, ha manifestat que reprenen la ‘Diada Joves Emprenedors’ amb l’objectiu d’ajudar als joves emprenedors del municipi a reinventar-se i adaptar el negoci a l’era post COVID.

La diada, amb mostra de productes i serveis dels negocis de joves emprenedors pollencins, es durà a terme el proper diumenge 16 de maig en el Claustre de Sant Domingo, amb l’objectiu d’ajudar els joves emprenedors a donar a conèixer els seus productes i serveis als ciutadans de Pollença.

El regidor de Joventut, Mateu Soler, ha explicat que “es tracta d’una continuïtat a les jornades de joves emprenedors que es dugueren a terme durant el mes de desembre i que estava prevista per al dia 19 del mateix mes”. D’aquesta manera, “s’ha decidit reprendre ara aquesta jornada que suposa una continuïtat a la primera part de les jornades que fou més formativa, amb una segona part on els joves emprenedors podran mostrar i vendre el seu producte i establir contactes”.

El termini d’inscripció per a joves emprenedors que vulguin participar a la mostra està obert i es poden inscriure enviant un correu a uepjove@ajpollenca.net.

Amb l’objectiu de garantir la salut dels participants, aquesta diada es durà a terme seguint la normativa COVID-19, i hi haurà un control exhaustiu de l’aforament que, en tot moment, estarà limitat i controlat.

A continuació, pots veure el cartell oficial:

Exit mobile version