Site icon Som Pollença

Voluntaris i Parròquies de Pollença i Moll organitzen una recollida de Panades

Uns veïns del Moll han organitzat una recollida de panades. Per dur-ho a terme, s’han posat en contacte amb l‘Àrea de Benestar Social i les Parròquies de Pollença. Així, s’han coordinat i han organitzat una recollida de panades que aniran destinades a famílies d’acollida de Serveis Socials del municipi.

La recollida es durà a terme en horari de missa diumenge 21 de març a la porta de la Parròquia de la Mare de Déu dels Àngels a Pollença i al Moll a la porta de l’església de la Mare de Déu del Carme.

Amb aquesta iniciativa fan una crida a totes les persones i entitats que vulguin col·laborar i aportar panades. Una vegada finalitzada la recollida, el mateix dia s’organitzaran els lots de panades al CDA (Centre Distribució Aliments) del Port de Pollença i es congelaran.

Quan es podran recollir les panades?

Per poder anar a la recollida de panades, s’ha de formar part dels Serveis Socials del municipi. Ja que, sabran quants membres formen cada família i es durà un control. Del 22 al 25 de març es repartiran a les famílies que tenguin cita i a la resta, entre el 24 i el 26 de març.

En el cas que no hagués panades per tothom, els voluntaris ens han explicat que les demanarien als forns locals. Així, ningú es quedaria sense.

Exit mobile version