Site icon Som Pollença

La situació de la Covid-19 a Pollença i a les Illes

A Balears, actualment hi ha 165 casos actius de Covid-19. Hi ha 23 (de 67) municipis amb casos actius, segons el Servei d’Epidemiologia. En les últimes 24 hores han augmentat un total de 24 casos positius a Balears i 15 altes. Així mateix, no s’ha notificat cap nova defunció per coronavirus i el total de morts a Balears és de 230 persones.

A Mallorca, avui, hi ha un total de 47 persones hospitalitzades, de les quals sis es troben a l’UCI. Un total de 219 persones són seguides al seu domicili per part del servei d’Atenció Primària.

A Pollença segueix sense haver-hi cap. La coordinadora dels Centres de Salut de Pollença, Alejandra Valero, ens ha explicat que “hi ha hagut contactes de positius que han hagut d’estar en quarantena fins a tenir els resultats, però per ara no hi ha cap positiu”.

Anul·lacions de reserves hoteleres

Davant les decisions del Govern britànic dels darrers dies, de recomanar als seus ciutadans no viatjar a les Balears, ja que com a conseqüència haurien de fer quinze dies de quarantena a la tornada al seu país. Això, està provocant que es cancel·lin moltes reserves. Ahir, des de l’Agrupació de Cadenes Hoteleres (ACH) de les Balears, confirmaren aquest fet.

Una de les principals aerolínies de Regne Unit ha expresat que per aquest motiu, han modificat els seus vols d’Eivissa, Maó i Son Sant Joan previst per a tot el mes de juliol, fins que s’aclareixen totes les mesures de control sanitari. Per altra banda, el reconegut diari The Sun ha publicat que el Govern britànic hauria de retirar els pròxims dies aquesta recomanació imposada als britànics perquè els viatgers puguin venir a les Balears i a les Canàries sense cap problema.

Exit mobile version