MunicipiPollença

La situació de la Covid-19 a Pollença i a les Illes

El món hoteler s'està vent molt perjudicat per les mesures imposades pel Govern Britànic

A Balears, actualment hi ha 165 casos actius de Covid-19. Hi ha 23 (de 67) municipis amb casos actius, segons el Servei d’Epidemiologia. En les últimes 24 hores han augmentat un total de 24 casos positius a Balears i 15 altes. Així mateix, no s’ha notificat cap nova defunció per coronavirus i el total de morts a Balears és de 230 persones.

A Mallorca, avui, hi ha un total de 47 persones hospitalitzades, de les quals sis es troben a l’UCI. Un total de 219 persones són seguides al seu domicili per part del servei d’Atenció Primària.

A Pollença segueix sense haver-hi cap. La coordinadora dels Centres de Salut de Pollença, Alejandra Valero, ens ha explicat que “hi ha hagut contactes de positius que han hagut d’estar en quarantena fins a tenir els resultats, però per ara no hi ha cap positiu”.

Anul·lacions de reserves hoteleres

Davant les decisions del Govern britànic dels darrers dies, de recomanar als seus ciutadans no viatjar a les Balears, ja que com a conseqüència haurien de fer quinze dies de quarantena a la tornada al seu país. Això, està provocant que es cancel·lin moltes reserves. Ahir, des de l’Agrupació de Cadenes Hoteleres (ACH) de les Balears, confirmaren aquest fet.

Una de les principals aerolínies de Regne Unit ha expresat que per aquest motiu, han modificat els seus vols d’Eivissa, Maó i Son Sant Joan previst per a tot el mes de juliol, fins que s’aclareixen totes les mesures de control sanitari. Per altra banda, el reconegut diari The Sun ha publicat que el Govern britànic hauria de retirar els pròxims dies aquesta recomanació imposada als britànics perquè els viatgers puguin venir a les Balears i a les Canàries sense cap problema.

Etiquetes
Mostra més

Articles relacionats

Un comentari

  1. hola pues la página de sanidad actualizada a día 29 dice 6 intetnados,2 en uci, 0 muertos y en españa en total 21 en uci y 9 muertos,estos son los famosos rebrotes según datos oficiales,otra cosa es positivos en pcr ,pero como dijo su inventor el pcr NO SIRVE para medir cargas virales,por eso hay positivos desde frutas hasta casi cualquier cosa,por otro lado viajando por europa puedes ver que en casi n ío ningún país se utiliza nada más que un poco de distancia social,en concreto,Viena,cophenague ,Praga, Zúrich, dentro y fuera y por comentarios en los otros Solo en transporte público,será que los españoles tenemos un gen que nos hace súper vulnerables también comentar que ya se han admitido en TSJ en País Vasco y aragon, la inconstitucionalidad de las mascarillas, antes de desinformar y asustar ,habría que ser periodista de verdad y buscar fuentes,por otro lado también hay una asociación de médicos por la verdad que disienten con la voz oficial,y esto no lo dice ningún medio
    tambien es un oxímoron que un enfermo sea asintomático,pero nuestra incultura basura hace que nos creamos cualquier cosa
    que el miedo a morir no te impida vivir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
X