Site icon Som Pollença

Març, el mes de la dona a Pollença

Arriben uns dies frenètics de xerrades, tallers, exposicions i activitats per donar suport a la dona i visibilitat a les injustícies que pateix diàriament. Tot i que és més notori durant el març, que és el mes de la dona a Pollença, es fan actuacions durant la resta de l’any. La regidora d’igualtat, Bianca Aguilar, ha assegurat que l’objectiu d és conscienciar sobre la necessitat de crear una societat equitativa i igualitària. I és precisament en aquest sentit que treballen.

Així mateix, volen que la màxima quantitat de persones i associacions s’involucrin en dites activitats. Sigui com a participants, com a organitzadors o com a col·laboradors. Aguilar explica que el mes de la dona 2020 està pensat per atraure a un públic molt ampli. És per això que els actes planificats van dirigits a franges d’edat diferents i a col·lectius determinats. També a grups amb interessos específics com ara la fotografia, el teatre, les manualitats i els esports, entre molts altres.

Programa d’activitats pel mes de la dona 2020

D’entre tot, és destacble el manifest del 8 de març, l’entrga de la distinció Clara Hammerl, la campanya ‘Som dones, som esport’ i el teatre The thrill of love:

Des del col·lectiu feminista La Mala Pècora també han organitzat una sèrie d’esdeveniments, com ara la penjada de davantals als balcons o una pintada col·lectiva de pancartes:

Aprofitar l’ocasió per recordar que l’Ajuntament ha posat a disposició ciutadana un catàleg on s’expliquen les opcions i els drets que tenen les víctimes de violència de gènere. El podeu consultar a aquí.

Exit mobile version