CulturaPollença

El Museu de Pollença inaugura l’exposició “Tercet” de Danny Rolph

Una experiència immersiva d'art internacional amb música en directe i influències clàssiques

El Museu de Pollença va inaugurar el passat dissabte 13 de juliol l’exposició “Tercet” de l’artista londinenc Danny Rolph i comissariada per Mercedes Estarellas, a l’Església del Convent de Sant Domingo.

La mostra compta amb música en directe a càrrec del duo electrovers Jansky. A més, “Tercet” proporciona una experiència immersiva que integra temps, espai, llum, forma, paraula i color, allunyant-se de la narració lineal per convidar l’espectador a una experiència sensorial contemplativa.

Danny Rolph, amb una trajectòria internacional, compta amb obres en col·leccions de prestigi com la de Museu Metropolità d’Art de Nova York i la Tate Gallery de Londres. Ha rebut reconeixement global amb exposicions a ciutats com Nova York, Londres, Houston, Milà i Anvers, i ha estat seleccionat per diversos premis, com el Mark Rothko al 2022.

Andreu Aguiló, director del Museu de Pollença, descriu Rolph com un coneixedor influenciat pels clàssics del Renaixement i del Barroc, així com per les avantguardes del segle XX i la cultura contemporània. La seva obra, produïda entre Londres i Mallorca, s’alinea perfectament amb la instal·lació presentada a Pollença.

L’exposició es podrà visitar de dilluns a diumenge, de 10.30 a 13.30 h i de 18.00 a 20.00 h, fins al 13 d’octubre.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button