Cultura

Descobreix la Serra de Tramuntana amb el Programa «Viu el patrimoni»

Dotze activitats culturals gratuïtes entre juny i novembre, incloent rutes guiades, visites a possessions i tastos de productes locals, en diversos municipis de la Serra de Tramuntana

El Consell de Mallorca, mitjançant el Consorci Serra de Tramuntana, ha llançat el programa «Viu el patrimoni», que ofereix dotze activitats culturals gratuïtes des de juny fins a novembre en diversos municipis de la serra de Tramuntana, reconeguda com a Patrimoni Mundial. Les activitats inclouen rutes guiades, visites a possessions i tastos de productes locals.

Els tastos tenen com a objectiu promoure els productes exclusius de la Serra, amb esdeveniments a llocs com Son Puig, Son Moragues, can Xoroi i Vinyes Mortitx.

Les visites guiades permeten explorar possessions emblemàtiques com Miramar, es Verger, Son Amer, el molí de Lluc i Son Vic Vell, mentre que les rutes guiades cobreixen llocs com s’Ull de s’Aigua i els llogarets de Binibona, Biniarroi i Moscari.

Les invitacions es distribuiran per sorteig a través del següent enllaç: https://ticketib.com/es/organizers/consorci-serra-de-tramuntana-patrimoni-mundial.

La informació detallada sobre les activitats i la sol·licitud d’invitacions es comunicarà a través de les xarxes socials del Consorci Serra de Tramuntana la mateixa setmana en què es duran a terme.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button