CulturaMunicipi

Així es celebrarà el Mes de la Dona a Pollença

Un total de dotze actes per a totes les edats faran visible la lluita de les dones

L’Ajuntament de Pollença i l’Àrea d’Igualtat de la mateixa institució, publiquen la programació que es durà a terme per celebrar el Mes de la Dona al municipi. Un total de dotze actes per a totes les edats que faran visible la lluita per la igualtat i equitat de les dones a tots els àmbits de la vida i la societat.

Els esdeveniments començaran demà dia 4 de març, amb una regata femenina que tendrà lloc al Club Nàutic del Port de Pollença a les 14:30 hores.

Dos dies després, el 6 de març, per als infants majors de quatre anys, es farà el taller Rosa i Blau, amb contacontes. Les places són limitades i cal inscripció prèvia a l’adreça mediadora@ajpollenca.net

El 8 de març, Dia de la Dona, es farà la lectura del manifest a l’Ajuntament de Pollença i al Centre Cultural Miquel CapIlonch del Port de Pollença. Concretament, a les 12 hores.

L’endemà, dia 9, el contacontes (17:30 h) “En Tomeu Granera i els contes per la igualtat” donaran una bona horabaixa als nins i nines a partir de 4 anys. La inscripció per assistir es farà a través de mediadora@ajpollenca.net i l’activitat es durà a terme a la Biblioteca Can Llobera.

Las XL estaran el mateix dia a la Sala d’actes del Port de Pollença amb un espectacle per a majors de 14 anys i gratuït. “Abandónate mucho” és el títol de l’obra que representaran a les 20 hores.Reserva prèvia: www.ticketib.com o 674781991

El diumenge 12, Capriccio String Quartet oferirà un concert solidari a l’Església del claustre de Sant Domingo (19 hores).

Però no acaba aquí, el dilluns 13 comença la setmana amb la inauguració de l’exposició “Dones silenciades en el seu temps, visibles ara”. Aquesta serà a les 12 hores i estarà vigent fins dia 31 de març a la plaça de Miquel Capllonch.

El 15 de març es farà l’entrega dels Reconeixements Clara Hammerl a l’Església del claustre de Sant Domingo (19:30 hores).

Per a les famílies amb infants també hi haurà activitats, com “Un conte per a la igualtat”. Aquest acte va dirigit a infants d’entre 3 i 7 anys. Es durà a terme el 17 de març a les 16:30 hores, al Centre Cultural Miquel Capllonch (Escola Viva).

S’acosta el final del mes, però les activitats continuen. El 18 de març… Tretze: espectacle + col·loqui. Dirigit a la població general. A les 20 hores al Club Pollença.

El dia 23, la ponència “La nova pornografia i els canvis en les relacions interpersonals dels adolescents i joves”, per Lluís Ballester. A les 19:00 hores a Sala d’actes de Monti-sion.

Ara si, per últim, el 27 de març es farà el Taller de sexualitat: “Educació afectiva social dels nostres fill/es. Acompanyament sense invasió”. De 18:30 a 20:00 hores al Centre Cultural Miquel Capllonch.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button