Cultura

El Festival Brahms 2022 arriba al final

Aquest cap de setmana el Festival Brahms Mallorca tancarà la seva edició d’enguany. Ho farà amb el Cuarteto Quiroga, Premi Nacional de Música 2018. A banda, també ha tocat als millors auditoris d’arreu del món com la Filharmonia de Berlín o el Concertgebouw d’Amsterdam.

El concert, que tendrà lloc dissabte 24 al mític escenari del Claustre de Sant Domingo de Pollença, posarà punt final a la tercera edició d’aquests festivals. La cita serà a les 20h i les entrades es poden adquirir a la web www.festivalbrahmsmallorca.com.

Des del 2020, el festival organitzat pel pianista Magí Garcías i el director d’orquestra Bernat Quetglas, ret homenatge cada any a un compositor.

Aquest del 2022 ha estat dedicat a Johannes Brahms en els 125 anys de la seva mort. Amb el que duu de concerts, ha reunit ja a més de 1000 espectadors. Fet que demostra que la música clàssica gaudeix d’un públic fidel.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button