Site icon Som Pollença

Darrer dia per participar als Premis Pollença de Literatura 2021

Tomeu Cifre fa entrega del premi a Joan Mayans

L’Àrea de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Pollença convocava el passat mes de març els Premis Pollença de Literatura 2021 (XII Premi Pollença de Narrativa i XI Premi Pollença de Poesia). Recordeu que encara sou a temps de presentar-vos, ja que el termini acaba demà, dia 6 d’agost.

Pel que fa a l’import econòmic dels premis recordem que el de Narrativa té una dotació de 5.000€ i el Premi Pollença de Poesia està dotat en 2.500€.

Cal assenyalar que les obres que hi concursin hauran de ser originals, inèdites, de temàtica lliure i escrites en llengua catalana. L’extensió mínima per a la modalitat de narrativa serà de 150 pàgines, i per a la de poesia serà l’habitual en un volum de poesia.

A més, les obres que es presentin a qualsevol de les dues modalitats no es podran haver presentat a cap altre concurs pendent d’adjudicació i no podran haver estat guardonades amb anterioritat.

Enguany, tal i com ja es feu en la passada edició, ateses les circumstàncies ocasionades per la crisi sanitària de la covid-19, els originals només es podran presentar per correu electrònic a l’adreça del Servei Lingüístic de l’Ajuntament de Pollença serveiling@ajpollenca.net en format PDF. El termini d’admissió de les obres acaba dia 6 de agost de 2021.

Exit mobile version