CulturaMunicipi

Terra Ferma, el nou EP de Ballugall Folk

Un total de tres cançons s'estrenaran al concert de dia 12 de desembre

Aquest divendres 27 de novembre el grup pollencí Ballugall Folk ha estrenat en plataformes digitals el seu nou EP, sota el títol de Terra Ferma. Aquest, es compon d’un total de tres cançons que ja es poden escoltar a totes les plataformes digitals.

Joan Llorenç Bota, músic de Ballugall, ens ha explicat perquè aquesta vegada han tret un EP: “haviem gravat dos discs i desgasta molt”, per aquest motiu, van decidir que la pròxima vegada, en tenir llestes tres cançons ho farien d’aquesta manera. Per tant, el grup ha llençat a les plataformes digitals i a la seva web -on estarà disponible a partir de dilluns 30- l’EP. Les tres cançons són: El far de Formentor, La Dama d’aigua i Bolero Acusador.

A més, dia 12 de desembre a les 19.00 hores el grup farà un concert al Claustre de Sant Domingo.

Referent a les entrades, a partir de la setmana que ve anunciaran a les seves xarxes socials de manera oficial per on aconseguir-les. Per al moment, Joan Llorenç, ens ha avançat que el preu d’aquestes serà de tres euros i anirà destinat a AFAMA.

A més, ens han avançat que tots els asistents poden dur algún aliment per al resbost solidari dels serveis socials. Qui aporti el seu granet d’arena, serà obsequiat amb un CD del grup en format físic.

El far de Formentor, una de les cançons d’aquest nou EP
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button