FormentorMunicipi

Llum verda al projecte de reforma de l’Hotel Formentor

Avui l’Ajuntament de Pollença ha donat llum verda al projecte de reforma de l’Hotel Formentor, una iniciativa amb la qual es pretèn donar impuls al municipi i donar així una imatge de destí turístic de qualitat.

Es preveu que la reforma tengui un període executiu de dos anys, en la qual l’empresa propietària, qui havia sol·licitat la llicència d’obres fa un temps, hi invertirà més de 20 milions d’euros.

L’Ajuntament, per la seva part i abans de donar permís per a aquesta remodelació, va estudiar el projecte dedicadament, tenint en compte els aspectes mediambientals i paisatgístics, davant un entorn molt sensible i que pot arribar a aportar molt a la imatge de Pollença com a destí turístic.

Des de la batlia, s’ha demanat al grup inversor que “faci la reforma amb la major diligència possible i que es salvaguardin els drets dels treballadors, la majoria de Pollença, i que puguin tenir les garanties de poder continuar fent feina en aquest establiment turístic”.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back to top button
X