EntrevistesMunicipiVídeo

Per què comprar al comerç local?

Redescobrir els productes de proximitat i el tracte més personalitzat

En plena pandèmia mundial hem pogut constatar que el comerç local i el producte de proximitat són essencials per a la nostra supervivència. Els petits comerciants i els empresaris que treballen a Pollença necessiten, ara més que mai, el suport de tots i cadascun de nosaltres per sortir de la crisi. Per això, l’Ajuntament inicia una campanya per potenciar aquesta activitat: “Per què comprar al comerç local?”

Miquel Llobeta, regidor de comerç serà el primer a potenciar les empreses d’aquí. En valorar artesania, pastisseria, noves tecnologies, restauració, hostaleria, agricultura, ramaderia, indústria i tots els sectors productius del municipi.

Què descorbirem?

Durant aquests dies, descobrirem els diferents sectors que produeixen i serveix a Pollença. Diferents representats ens explicaran com treballen, quina és la seva essència, què ofereixen i què els diferencia dels altres. I ens recordaran que sense la ciutadania més propera, ho tenen molt difícil.

Però, per què comprar al comerç local? Per consumir productes de qualitat i sans. Per generar riquesa i llocs de feina al teu poble. Per enfortir les arrels i potenciar la identiat pròpia. Per rebre un tracte personalitzat i proper, com el d’un temps. Per potenciar l’economia. Per assegurar uns carrers amb aparadors.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button