Successos

Perill per l’estat d’un pi a Llenaire

Seguint amb la nostra iniciativa #FotoDenúncia, veïns de la zona de Llenaire ens han fet arribar la seva preocupació pel mal estat del pinar.

En concret, alerten que hi ha un pi que “amb una bufada forta de vent, caurà”. Demanen un millor manteniment i conservació dels pins, “amb els pocs que queden”.

Consultat el batle de Pollença, Andrés Nevado, confirma que estan duent a terme les gestions pertinents per a la talla d’aquest pi. Nevado lamenta la tardança, però declara que sobretot durant la temporada d’estiu el servei de neteja i manteniment s’encarrega de moltes àrees i “a vegades les coses no poden sortir tan aviat com ens agradaria”.

Així mateix, preveu que es pugui talar lo més aviat possible perquè “corre perill”. Finalment, segons ha declarat a Som Pollença, hi ha el projecte de fer un ressembrat d’arbres al mateix lloc, amb la finalitat d’ampliar i millorar la zona verda.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button
X