Successos

Desenes de pollencins, atrapats en la MA-13

Un camió accidentat ha estat la causa del succés

A la feina, a la universitat o, simplement, a ciutat és on anaven desenes de pollencins avui a primera hora del matí en direcció Palma, quan, a l’altura del km12, Santa Maria, de l’autopista Alcúdia-Palma, un camió de gran tonatge ha patit un accident que ha col·lapsat la via en plena hora punta, per causes que encara es desconeixen.

Ha tengut lloc aproximadament a les 6h del matí, però les ques quilomètriques i l’embós, on s’hi han acumulat centenars de cotxes, molts d’ells provinents de Pollença que, cada dia, emprenen el camí cap a ciutat, han perdurat fins gairebé les 12h del migdia. El col·lapse no només era causat pel volum del camió que entorpia la circulació, sinó també per la quantitat d’agents policials i grues que s’han hagut de desplaçar al lloc dels fets per tal de solventar la situació i retirar el gran camió de la calçada i les peces que aquest havia deixat al mig.

Una estudiant pollencina que es dirigia a la universitat ha assegurat que “venia des de Pollença i he passat per Inca a les 7.10h. No hem arribat a classe fins les 9h”.

Ha estat un caos, quasi tres hores a la carretera. Quan he arribat a Palma quasi era hora de tornar cap a Pollença.

Per altra part, una altra pollencina que anava a la feina també a ciutat, ha explicat que “eren les 8.20h i encara no havia arribat a la sortida cap a Lloseta quan els cotxes s’han començat a aturar. He estat fins les 10.40h, aproximadament, a l’embós i finalment sobre les 11h he arribat a l’estudi a Palma”.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X