Successos

En estat greu una nina al precipitar-se d’un tercer pis al Moll

Ha succeït al Carrer de la Cadernera del Port de Pollença

Una nina de 3 anys ha caigut des d’un tercer pis d’un edifici del Carrer de la Cadernera del Port Pollença avui al matí cap a les 9.30h quan la menor es trobava amb la seva família, la qual és de nacionalitat espanyola i, tal i com han informat els municipals, seria de Palma.

Segons han explicat fons de la Policia Local, l’ambulància, que es trobava prop de la zona, ha acudit ràpidament al lloc dels fets i ha estat atesa pocs minuts després. En un principi, es pensava que el seu estat era molt greu però, després d’haver-la traslladat a l’hospital, s’ha observat que, dins la gravetat, no era tan crític com es pensava en un primer moment. Seguirem informant.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Consulteu també
Close
Back to top button
X