Successos

Foc a mitja nit al Carrer Temple

S'ha originat quan una línia elèctrica ha près foc

Aquesta matina els veïnats del Carrer Temple de Pollença, vora la Plaça Major i la Parròquia, així com també els dels voltants, s’han endut un ensurt al veure i sentir la presència de bombers i agents policials a altes hores del vespre.

Així, cap a la mitja nit, les patrulles han hagut de desplaçar-se al lloc dels fets a causa d’un incendi que ha estat causat per una línia elèctrica que s’ha calat foc, motiu pel qual s’ha hagut d’avisar a l’empresa pertinent, Endesa.

Des de la Policia Local ens expliquen que, per sort, no hi ha hagut ferits ni danys personals i tot ha quedat en un ensurt.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X