FormentorMunicipiSuccessos

Cues quilomètriques a la carretera de Formentor per un accident

En el dia d'ahir va haver-hi dos embossos considerables

És sabut que amb les restriccions vigents -imposades el passat 15 de juny i fins al 15 de setembre- no es pot accedir a la península de Formentor des del Port de Pollença. A més, l’accés a Formentor està limitat des de la Ma-2210 de les 10.00 del matí fins a les 19.00 hores del capvespre.

Aquest dissabte quan va arribar l’hora d’obrir la carretera no es va poder fer. Ja que hi havia una grua que estava treballant enmig de la carretera retirant un cotxe accidentat. La Guàrdia Civil va tallar el pas fins que la grua acabà amb la seva feina, cosa que va ocórrer a prop de les 20.00 hores; gairebé una hora més tard de l’obertura de la carretera. Aquesta hora de més, va crear una gran afluència de cotxes que pujaven aprofitant el moment que obrin la carretera i va provocar cues de quilòmetres.

A través de xarxes socials, des de Som Pollença, vam avançar els fets gairebé en directe. Els usuaris han reaccionat al succés de diferents maneres. A continuació, adjuntem algunes de les frases que han dit:

“Normal, tothom espera per anar-hi a les 19.00 hores quan obrin, per això hi ha caos”

“Passen el rètol que diu clarament: entrada RESTRINGIDA. Només podem accedir bicicletes i autobús públic entre les 10.00 i les 19.00 hores. Tots els que passen de llarg el rètol seran multats”.

“Aquí passa tot cristo… Tant és que sigui de 10 a 19, tothom passa a qualsevol hora”.


“La gent espera a les 19.00 hores i el cristo s’arma igual, amb aquesta restricció només han canviat l’hora de l’embós”.

Altres problemes a la carretera

Un lector de Som Pollença, ens han fet arribar que “aquestes mesures en lloc de millorar la situació estan contribuint a empitjorar-la”. De fet, aquesta mateixa persona és qui denúncia un altre embós, també d’ahir. En aquest cas, va ser provocat per un “autobús públic que va estar deu minuts maniobrant i creant un embós considerable tant d’anada com de tornada”.

L’autobús ahir, maniobrant a la carretera de Formentor.
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button