Eu MollMunicipiSuccessos

Denuncien l’incivisme d’un iot al Moll

La grolleria d'algunes persones s'ha fet notar al Port de Pollença i així s'ha criticat

Un usuari de Twitter ha criticat la falta d’incivisme per part dels tripulants d’un iot, amarrat al Port de Pollença. Segons l’usuari, “un cop acaben de sopar, tiren les sobres a la mar. No debades la badia està brutal”. Aquesta persona ha denunciat els fets a l’Associació per a la Defensa del Port de Pollença (ASDEPP). Des d’aquesta, han traslladat la problemàtica al Reial Club Nàutic perquè reconeguin l’embarcació i han aprofitat per demanar, públicament a través de Twitter, “una guia de bones pràctiques per part del RCNPP per als navegants, ja que, ajudaria a la nostra deteriorada badia”.

L’ASDEPP considera que “a la mar no s’ha de fer res, ni plàstics, ni restes de menjar, ni abocaments de fecals, siguin tripulants de iots o administracions públiques que ho fan“. Afegint que “ja n’hi ha prou de conductes incíviques”.

Bancs orinats

Xerrant de l’incivisme, també s’ha denunciat que avui matí els bancs de devora el restaurant Stay han aparegut desprenent una forta olor a orina. És sabut que aquesta és una zona habitual de botellot quan tanquen els bars. De fet, el passat estiu ja va haver-hi uns quants incidents i la policia va haver d’assistir en diverses ocasions.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button