Successos

S’inunda el carrer Temporal de Sant Vicenç

Les pluges que han caigut aquest capvespre han acumulat gran quantitat d'aigua al carrer

Després d’aquesta pluja que està caient des del migdia, el carrer Temporal de Sant Vicenç ha quedat gairebé inundat en els moments en que plovia més fort. Un veïnat de la zona ens ha enviat el vídeo que vos deixam a continuació, on podeu visualitzar com es trobava el carrer just en aquells instants. A hores d’ara, tot ha quedat en un ensurt, la situació ja ha millorat i la gran quantitat d’aigua que hi havia sembla haver-se reduït.

Segons l’AEMET, durant bona part del capvespre es mantindran aquests ruixats amb núvols que, en principi, s’anirien dissipant cap a l’horabaixa.

Vídeo d’un veïnat de la zona

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button