Successos

L’incendi de Pollença ja està estabilitzat i deixa 49 hectàrees cremades

Els mitjans d'Emergència han fet feina durant hores a la zona per tal d'arribar a controlar l'incendi declarat aquest dissabte matí.

L’Institut Balear de la Natura (IBANAT) ha confirmat, aquest dissabte matí, l’existència d’un incendi a la zona de Pollença. El foc s’hauria originat sobre les 10:00 hores a una àrea boscosa del municipi i no ha estat fins les 17:30 de l’horabaixa quan s’ha aconseguit estabilitzar.

L’incendi s’ha produït dins la finca d’Ariant, molt a prop de Son Grua. Segons la valoració de danys, ha afectat 49 hectàrees de carritx i pinar. El foc s’ha mantingut actiu durant vàries hores i ha obligat a mantenir-hi les feines d’extinció. Es un punt quasi inaccesible, dins la Serra de Tramuntana, que ja dona a la mar.

Segons la valoració de danys, ha afectat 49 hectàrees de carritx i pinar

Prop de les 14:00h, els efectius han aconseguit controlar l’incendi. A les 17:30 s’ha donat per estabilitzat. Es supervisa l’àrea per que no es produeixin revifaments i arribar així a la extinció total. Hi han actuat a la zona diversos mitjans d’Emergències, tals com un helicòpter, una autobomba, catorze brigadistes, dos amas, un cap de capatassos i un tècnic. També s’han desplaçat dues dotacions de Bombers. Un ampli equip que ha incidit sobretot en l’àrea originària de les flames.

Això sí, el foc, malgrat haver estat actiu durant hores, no ha suposat un risc per a les persones, ja que s’ha valorat de nivell 0.

DOS INCENDIS EN UNA SETMANA

És ja la segona vegada en una setmana que el municipi de Pollença ha estat castigat per les flames. Dissabte passat, un veïnat de 63 anys perdia la vida a causa del foc declarat a un pis del carrer Roger de Flor, dins el Port de Pollença. En aquest cas, l’incendi es va originar pel curtcircuit d’un aparell elèctric.

Mostra més

Alba Gonzalez

Corresponsal de La Sexta a les Illes Balears. Present a IB3 Televisió. Colabor amb Som Pollença. El periodisme és la meva vida. Amant de la realitat i les persones. Fan de la filosofia vital.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X