Successos

Mor un home en un incendi al Port de Pollença

Un home, de 63 anys d’edat, ha perdut la vida durant la matinada d’aquest dissabte a causa d’un virulent incendi declarat a l’altura del número 15 del carrer Roger de Flor, dins el Port de Pollença.

L’incendi s’ha declarat prop de les 2:00h i han participat en l’extinció tant els Bombers d’Alcúdia com els Bombers d’Inca, amb el suport de la unitat de Protecció Civil del municipi. Els efectius han treballat durant hores per aconseguir l’extinció total de l’incendi, declarat al tercer pis. També han actuat al lloc dels fets la unitat de Policia Local i una dotació de Guàrdia Civil.

Les flames, extenses i molt virulentes, han complicat les tasques dels efectius, que, una vegada a l’interior del pis originari del foc, han localitzat l’home, de 63 anys, sense vida. Segons fonts sanitàries, la causa de la mort hauria estat la inhalació de fum. La seva dona i el seu fill, també presents dins el domicili, han pogut sortir il·lesos de l’incident.

Les forces de seguretat de la zona han organitzat l’evacuació de l’edifici per evitar qualsevol perill als veïnats residents. Ara, s’analitzen les causes del succés per aclarir l’origen específic de l’incendi. La primera hipòtesi apunta que s’hauria iniciat a causa d’un aparell domèstic.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X