Site icon Som Pollença

Tendència en alça dels robatoris al municipi

En els darrers dies el nombre de robatoris al municipi de Pollença ha seguit augmentant. Tot i que fa unes setmanes es va detenir un jove per haver provocat uns 13 robatoris, aquests continuen ben presents al poble.

Els veïns estan molt preocupats per la seva seguretat i la de les seves cases i pertinences i asseguren no poder estar tranquils ni dins les seves pròpies cases, ja que molts robatoris s’han produït mentre els propietaris eren a dins.

Robatori a un bar del Moll

Aquest mateix cap de setmana, s’ha produït també un robatori a un bar del Port de Pollença. Va ser a la matinada de dissabte quan l’individu va entrar al local, tal i com podeu observar al vídeo de la part superior que han gravat les càmeres de seguretat d’aquest mateix bar.

El propietari del local, ha compartit a les xarxes socials la seva desesperació i impotència davant els fets, tal i com podeu veure a continuació.

Altres incidències del cap de setmana

Aquest passat divendres es va detenir a una persona per desobediència i resistència a l’autoritat. Per altra part, ahir diumenge, es va detenir també a una altra, per violència de gènere al Port de Pollença.

Exit mobile version