MunicipiSuccessos

Nous robatoris per tot el municipi

La criminalitat al municipi va en augment aquests dies

Ens trobem a una situació complicada on els robatoris incrementen cada dia. Com ja us vam comentar la setmana passada, un bar pollencí havia estat sacsejat pels lladres i fa uns dies han tornat a repetir al mateix local. A més, la setmana pasada també va haver-hi molts robatoris seguits a la zona de Gotmar, al Moll, segons ens conten veïns. També, ús contàvem ahir el robatori a un gran xalet de Sant Vicenç. I, amb els dies la situació empitjora.

Ara, ens consten nous robatoris; a un hotel que es troba en ple centre de Pollença i a la Tafona de Can Reiet. Són dies difícils quant a robatoris i els veïns de Pollença comencen a tenir por. A més, alguns es queixen de què hi ha “manca d’efectius, hi ha pocs policies a Pollença fent feina els vespres”. A més, una veïna afectada afegeix que “no hi ha suficients ulls per evitar robatoris”.

Per altra banda, la policia local afirma que s’estan investigant els successos i que ja tenen “alguns sospitosos”.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X