Successos

Robatori a un bar de Pollença

La situació crea incertesa dintre el sector de la restauració

El robatori es va produir la matinada d’aquest passat dissabte dia 29 al diumenge 30 d’agost. Els lladres es van endur diferents objectes de l’establiment, però el més aparatós, una màquina de tabac, la van arrossegar fins a Monti-sion i allà l’abandonaren a terra.

Des del bar, ens han explicat que “no varen fer cap destroç a part de lo de la màquina” i que “podria haver estat molt pitjor”, encara que “els va espantar les hores en les quals els avisava la policia”.

Davant aquesta situació comença a haver-hi preocupació dintre el sector de la restauració. Propietaris de bars del municipi ens han explicat la seva incertesa de cara a l’hivern i esperen que no vagi in crescendo.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X