Eu MollMunicipiSuccessos

Nova batuda contra el narcotràfic a Pollença

L'operació antidroga s'està duent a terme a tres punts diferents del municipi

A primera hora del matí, la Guàrdia Civil de Pollença ha iniciat una nova operació antidroga al municipi. Els agents de la Guardia Civil estan realitzant la batuda a tres indrets del municipi: a l’hostal París -al carrer Magallanes-, al carrer Xaloc del Port de Pollença i a una finca de Pollença.

Per ara, s’han realitzat tres registres i hi ha vuit detinguts, segons informen les fonts policials. També s’ha requisat una important quantitat de substàncies narcòtiques.

Pel que fa al registre i intervenció a l’Hostal París, aclarir que l’operació no tenia per objectiu cap dels propietaris de l’establiment. Anava dirigida cap a un client que s’allotjava a la segona planta d’aquest immoble.

Amb tot això, és necessari apuntar que a l’operació hi han intervengut els cans adiestarts per a la detecció de drogues, la USECIC (Unitat de Seguretat Ciutadana de la Comandància), la UCO (Unitat Central Operativa) i la policia judicial de la Guàrdia Civil. La Policia Local de Pollença ha fet recolzament en aquesta operació. Un desplegament immens i notori als carrers del municip.

Operació policial a l’Hostal París

Agents i patrulles omplen els carrers del municipi

El desplegament policial és enorme i visible a tot el municipi. Hi ha una gran presència d’agents i patrulles al Moll i, en menor mesura, a Pollença. A més a més, la Guàrdia Civil està realitzant alguns controls a les rotondes.

Remarcar que és la segona batuda que es realitza a Pollença en poc temps. La darrera va tenir lloc ara fa tres setmanes al carrer Llebeig, on també es van detenir diverses persones i es van confiscar narcòtics. Ara bé, aquesta és de dimensions molt més elevades i amb un nombre d’agents que es passegen pel municipi molt més destacable.

Treballam per ampliar la informació.

Mostra més

Articles relacionats

Un comentari

Back to top button