Eu MollMunicipiSuccessos

Nova batuda contra el narcotràfic a Pollença

L'operació antidroga s'està duent a terme a tres punts diferents del municipi

A primera hora del matí, la Guàrdia Civil de Pollença ha iniciat una nova operació antidroga al municipi. Els agents de la Guardia Civil estan realitzant la batuda a tres indrets del municipi: a l’hostal París -al carrer Magallanes-, al carrer Xaloc del Port de Pollença i a una finca de Pollença.

Per ara, s’han realitzat tres registres i hi ha vuit detinguts, segons informen les fonts policials. També s’ha requisat una important quantitat de substàncies narcòtiques.

Pel que fa al registre i intervenció a l’Hostal París, aclarir que l’operació no tenia per objectiu cap dels propietaris de l’establiment. Anava dirigida cap a un client que s’allotjava a la segona planta d’aquest immoble.

Amb tot això, és necessari apuntar que a l’operació hi han intervengut els cans adiestarts per a la detecció de drogues, la USECIC (Unitat de Seguretat Ciutadana de la Comandància), la UCO (Unitat Central Operativa) i la policia judicial de la Guàrdia Civil. La Policia Local de Pollença ha fet recolzament en aquesta operació. Un desplegament immens i notori als carrers del municip.

Operació policial a l’Hostal París

Agents i patrulles omplen els carrers del municipi

El desplegament policial és enorme i visible a tot el municipi. Hi ha una gran presència d’agents i patrulles al Moll i, en menor mesura, a Pollença. A més a més, la Guàrdia Civil està realitzant alguns controls a les rotondes.

Remarcar que és la segona batuda que es realitza a Pollença en poc temps. La darrera va tenir lloc ara fa tres setmanes al carrer Llebeig, on també es van detenir diverses persones i es van confiscar narcòtics. Ara bé, aquesta és de dimensions molt més elevades i amb un nombre d’agents que es passegen pel municipi molt més destacable.

Treballam per ampliar la informació.

Mostra més

Articles relacionats

Un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X