Cala Sant VicençMunicipiSuccessos

Apareix un fardell de droga a Cala Sant Vicenç

L'Institu Nacional de Toxicologia està analitzant el contingut exacte del paquet

Ahir de capvespre es va trobar un fardell que suposadament contenia droga a Cala Barca, segons ens informa el responsable de comunicació de la Guàrdia Civil de les Illes Balears, Paco Molina. A hores d’ara, estan a l’espera que l’Institut Nacional de Toxicologia i Ciències Forenses ho analitzi. També continua sent una incògnita la seva procedència.

Així mateix, recalcar que l’helicòpter de la Guàrdia Civil i diverses patrulles del cos de seguretat van ser presents a Cala Sant Vicenç durant l’hoabaixa. Pere Cardell, cap de la Policia Local, ens explica que així van poder recórrer ràpidament gran part del litoral per investigar si hi havia més bolics.

Tot i ser poc freqüent, no és un fet extraordinari. No és estrany que paquest de droga surtin a flot a les costes balears. Fa uns mesos, sense anar més lluny, apareixia un fardell a Sa Font de Sa Cala, a Cala Ratjada.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X