Eu MollMunicipiSuccessos

Troben el cos de l’home desaparegut fa uns dies al Port

La Guàrdia Civil va entrar al domicili i va descobrir el cadàver en estat de descomposició

Han trobat l’home de 61 anys i de nacionalitat sueca desaparegut fa quatre dies al Port de Pollença, on residia des de feia temps. Ahir, la Guàrdia Civil va poder entrar al domicili i va descobrir el cos inert en estat de descomposició avançada. Encara no es desconeix la causa de la mort, pel que segueix oberta la investigació judicial.

Va ser una amiga qui va denunciar que l’home havia desaparegut. Ho va fer aquesta setmana passada, ja que es començava a preocupar per la seva absència. Pel que s’ha pogut saber, el suec havia requerit atenció mèdica el dia 24 de desembre. Una unitat d’emergències es va traslladar fins al seu domicili del Port de Pollença, on van haver d’actuar. Després d’això, el van enviar a l’hospital comarcal d’Inca, però ell es va negar a anar-hi.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X