MunicipiPollençaSuccessos

La tempesta elèctrica deixa Pollença sense llum

La meteorologia adversa ha deixat algunes incidències arreu del municipi

La pluja, la tempesta elèctrica i les fortes ratxes de vent s’han convertit en les protagonistes d’aquesta matinada. Com a conseqüència, ha fuit la corrent al centre de Pollença. Tot i que la llum va tornant per sectors, es preveu que no la recuperaran completament fins a les 12’00 hores del migdia. Per sort, la caiguda no ha afecatat ni al Port de Pollença ni a Cala Sant Vicenç ni a Formentor. Per ara, aquesta ha estat l’única incidència destacable.

Segons publica l’AEMET, es mantindrà l’alerta taronja. I ho farà per precipitacions fins a les 18’00 hores i per riscos costaners fins a les 12’00 hores. Des de l’Agència Estatal de Meteorologia asseguren que el vent serà de força 7 amb possibilitat de pujar a la 8 i les ones arribaran als 4 metres. A partir de demà, dijous 5, la situació canviarà notablement i, per ara, s’ha decretat alerta groga per fenòmens marítims.

A les imatges que adjuntem a continuació hi podeu veure el torrent de Sant Jordi al seu pas pel Pont Romà i la subestació de GESA de Pollença. Dues instantànies capturades a primera hora del matí de dimecres 4.

Conseqüències del temporal

Les pluges, el vent i el temporal marítim ha deixat empremta a Pollença. Els vaixells que estaven al port han aparegut lluny del seu lloc habitual. A continuació en podeu veure les imatges:

Una escena un tant curiosa

Les fortes corrents marítimes han traslladat un contenidor de fems des de Cambrils (Tarragona) fins a Cala Sant Vicenç. Un fet poc habitual i curiós que, de ben segur, ha sorprès als veïnats del municipi.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button