PolíticaUnides Podem

Podem Pollença: Pendents de la subvenció destinada a llibres i material escolar

Aquesta és de vint mil euros i el partit critica que encara no s'hagi duit a Ple

Des de Podem Pollença varen realitzar una al·legació al Pressupost General de l’any 2020 perquè hi hagués una partida per “beca llibres escolars i material”. Ara, dies abans de l’inici del curs, critiquen que mesos més tard aquesta partida “és inexistent”.

A més, des del Partit expliquen que inicialment l’equip de Govern va acceptar la proposta, inclús augmentant el crèdit en 10 mil euros més; destinant 20 mil euros en total. Després d’això, esperaven que el tema es tractaria en el Ple extraordinari Urgent del passat 18 d’agost, però tampoc va succeir.

Des de Podem tenen la incertesa de quan anirà a Ple aquesta subvenció, “tant important en aquests moments”. A més, critiquen que no se’ls ha fet “partícips de la creació de les bases” i aprofiten per demanar la convocatòria del Consell Escolar Municipal per tractar assumptes d’inici de curs, que es pugui informar de les mesures per assegurar la neteja dels centres educatius i per “donar compliment a l’acord del passat Consell on es va dir que almenys es farien 3 trobades a l’any”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button