Unides Podem

Nicolau Cerdà, ‘enllaç’ entre Pollença i Podem als altres municipis

Pren el relleu a Michael Muller i serà el punt d'unió amb els Cercles de Podem

Des del 27 de gener que Nicolau Cerdà ostenta el càrrec d’Enllaç a Podem Pollença. A partir d’ara ell és la persona encarregada d’estar en contacte amb els portaveus de la formació morada dels altres municipis de les Illes Balears. Entre tots aquests creen una xarxa de comunicació on intercanvien idees, comenten projectes i transmeten tant queixes com preocupacions. A les reunions mensuals fan especial esment a totes aquelles qüestions que són pròpies dels pobles, però que són competència de les institucions insulars o autonòmiques.

Així mateix, Nicolau Cerdà pren el relleu a Michael Muller, qui volia diversificar treball i donar visibilitat a altres integrants del partit.

Etiquetes
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
X