PolíticaUnides Podem

Podem Pollença torna a carregar contra els alts càrrecs de Podem IB.

"Seguirem lluitant perquè entenguin que el nostre partit vol el bé comú, no el bé particular"

Fa unes setmanes que Podem Pollença criticava que alts càrrecs de la formació autonòmica cobrassin un suplement addicional de 22.000 € anuals. I avui han tornat a la càrrega amb un comunicat de premsa mitjançant el qual s’han distanciat de les actuacions de Podem IB, han mostrat el seu punt de vista vers el sou complementari i han fet peticions als dirigents estatals. Han volgut deixar constància que “les successives declaracions dels càrrecs més importants de Podem IB no representen el pensament d’Unides Podem Pollença”.

El tema central del comunicat emès per la formació municipal deriva de la pregunta: “per què es va acceptar des d’un principi aquest complement?”. Estan d’acord amb què els polítics arribats de fora cobrin un plus, sempre i quan hi hagi unes certes condicions i restriccions. D’entre aquestes, la que més destaquen és la proposta de fixar el complement d’insularitat en 120 € mensuals front els 1.833 € actuals. Recorden que el sou base és de 56.000 € més dietes per desplaçaments, sou suficient per mantenir-se i accedir a un habitatge.

També aprofiten aquests fets per denunciar que “la idea original de Podem no és el que s’està fent i perpetrant des de Podem IB”. Han explicat que no es desmarquen d’Unides Podem, sinó que tot el contrari: seguiran defensant les sigles del partit i assenyalaran “a qui no ho fa de la manera correcta”. Tal com ho estan fent, assenyalar als alts càrrecs que actuen en contra dels ideals inicials del partit. “Seguirem lluitant perquè entenguin que el nostre partit vol el bé comú, no el bé particular”, sentencien

En el comunicat, que podeu llegir a continuació, proposen a la direcció de Podem Estatal que s’apropin “a la realitat del partit a les Illes per analitzar els fets recentment ocorreguts i pronunciar-se”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button