PolíticaUnides Podem

Podem Pollença critica que alts càrrecs de Podem IB cobrin una paga extra mensual

El grup municipal considera que el sou base és suficient per cobrir les despeses bàsiques

Podem Pollença mostra el seu desacord amb què sis alts dirigents de Podem Illes Balears cobrin un plus mensual de 1.833 €. Aquest se suma al seu sou base, el qual consideren que ja és suficient per cobrir “les despeses bàsiques de manteniment”. Se’ls hi atribueix aquesta paga addicional perquè es puguin pagar un lloguer a les Illes, ja que tots ells s’han hagut de traslladar per treball.

Ara bé, el partit municipal liderat per Michael Muller, Podem Pollença, ho ha han denunciat en una nota de premsa, la que podeu consultar a continuació. Conclouen el comunicat sentenciant que havien “arribat per canviar les coses” i recorden que no han de caure “en l’error d’oblidar aquesta premissa”. Amb això, posen de manifest que la mesura va completament en contra dels principis inicals de la formació morada.  D’aquesta manera, els pollencins es desmarquen de les decisions del partit autonòmic i es posicionen, en aquest cas, en la seva contra.

Muller ens ha explicat que Podem Illes Balears han convidat a la formació pollencina aquest dissabte al Consell Ciutadà Autonòmic (CCA). En aquesta els hi explicaran la visió que en té el partit d’aquests fets.

Michel Muller, portaveu de Podem Pollença, ens ho explica

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button