MES -ESQUERRAPolítica

Junts denuncia inacció de l’Ajuntament amb les platges

Des de Junts Avançam denuncien “la inacció de l’ajuntament amb les platges del municipi“, “el que fa perdre oportunitats” a Pollença. Mitjançant un comunicat, l’equip encapçalat per Miquel Àngel March, lamenten que Pollença no hagi “pogut optar a formar part” de la “prova pilot del Govern Balear per reactivar l’activitat turística com a corredor segur amb 4.000 turistes alemanys“. Segons expliquen, el motiu és “l’abandonament en què l’Ajuntament té les platges“. Creuen que “si haguessin estat condicionades, netes i adaptades a persones en mobilitat reduïda“, “part d’aquests turistes haurien tingut l’opció d’allotjar-se al municipi“.

Cada administració ha d’exercir les seves competències per reactivar aquesta difícil situació causada per la crisi sanitària, i de moment l’Ajuntament de Pollença està demostrant una preocupant mancança d’iniciatives“, conclouen.

Contracte de serveis de neteja de les platges

Des de l’Ajuntament de Pollença han tret la licitació del servei de neteja de les platges del municipi. Hi ha temps per presentar-se fins demà, 11 de juny. En aquest enllaç i en aquest hi trobareu més informació!

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button