Junts AvançamMunicipiPolítica

Junts Avançam demana que es penalitzi més l’abús d’aigua

Demanen que el seu consum es mesuri per persona i no per habitatge

El partit municipal Junts Avançam demana en un comunicat que es penalitzi més l’abús d’aigua o consum excessiu a Pollença, ja que “és un recurs escàs i se n’ha de fer un ús racional”. Per això, proposa que aquest es mesuri tenint en compte el nombre de persones que viuen en un immoble i substituir l’actual quota de consum d’aigua per habitatge per una nova quota individualitzada. Pretenen que la nova ordenança reguladora del preu de l’aigua sigui equilibrada, tant per la societat com pel media mbient.

La seva proposta va més enllà i es dirigeix, especialment, al sector turístic. Per una banda, creuen adient que la penalització als hotels per abús d’aigua sigui encar més alta. I, per l’altra, consideren que s’ha de crear una nova quota que afecti els habitatges vacacionals en totes les seves modalitats. Aquesta s’aplicaria des de maig a octubre, mesos en què s’ha de comprar l’aigua dessalada. Fora d’aquest període, però, se’ls aplicaria la quota de consum domèstic.

Nota completa:

Etiquetes
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
X