El PiPolítica

Un pollencí dins la nova executiva d’El Pi i dos al Consell General

Diferents representats polítics d'altres formacions van acudir al congrés, entre els quals s'hi trobaven autoritats locals

Dissabte passat, El Pi celebrava a la Fàbrica Ramis d’Inca el IV Congrés Balear i III de Mallorca. En aquest, es va decidir mitjançant unes eleccions que el nou president del partit sigui Antoni Amengual, qui va obtenir el  87,62% dels vots. Així mateix, tres integrants d’El Pi Pollença tornen a formar part d’alts òrgans de la formació a escala autonòmica. Un d’ells és el pobler Rafel Ballester, qui està dins l’executiva de Mallorca. I els altres dos són Pep Marquet i Joan Ramón Mateu, qui formen part del Consell General, “un òrgan amb poder de decisió” segons explica el regidor a l’Ajuntament municipal.

Pep Marquet desitja molts “encerts” a aquesta nova executiva i espera aconseguir “el primer diputat balear al Congrés“. Així mateix, afegeix que Pollença té molt bona relació amb tots aquests. Pel que, “sempre serà una elecció positiva”.

Aquest reclama “un nou model econòmic per a les Illes basat en la diversificació, la innovació, la cooperació i la retenció del talent“, al que afegeix “que no podem tenir tots els ous al mateix paner i hem de situar les illes molt més enllà del sol y playa“.

Antoni Amengual

En aquest congrés també hi estaven convidats diferents representants polítics pollencins, com ara representants d’Unió Mollera i Tots per Pollença. Els companys de l’equip de govern al Consistori municipal.

Assisteixen com a convidats a la clausura de #ivcongréselpi els representants le TOTS Per Pollença i UMP.

Gepostet von El Pi Pollença am Samstag, 27. Juni 2020

Volem celebrar que Balearslive, empresa pollencina i base de Som Pollença, fos l’encarregada de retransmetre l’esdeveniment en directe.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X