Política

Tensions internes al pacte del Govern de les Illes

El decret de mesures de protecció del territori impulsat per MÉS no s’ha aprovat en aquest Consell de Govern, que ha resultat ser molt breu. Fonts directes han pogut constatar les “tensions internes” i les discrepàncies entre els diferents membres del pacte. Ara bé, tot i la insistència de la periodista de l’Ara Balears, Maria Llull, la portaveu de la institució autonòmica, Pilar Costa, no ha donat cap resposta clara sobre “la salut del pacte”.

Així mateix, Costa ha insistit en què el decret de protecció del territori s’ha debatut aquest dematí i que hi continuen treballant. Assegura que no hi ha bloqueig ni per part del PSIB ni per part de Podem. S’ha basat a reiterar diverses vegades que els polítics són responsables de vetllar pels ciutadans i el seu benestar, sobretot en aquests moments tan difícils. Així mateix, no abandonen la protecció territorial, àrea en la qual assegura que “hi seguiran fent feina intensament”.

El decret llei que ha desencadenat aquesta situació

El decret llei que no s’ha aprovat pretén posar una moratòria per les llicències que afecten el sòl urbà no consolidat i el sol rústic. D’aquesta manera es frenaria el creixement urbanístic.

Etiquetes
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
Close
X