Junts AvançamPolítica

Junts proposa un pla de reactivació després de la COVID-19

Diversificar l'economia "apostant pel sector primari, l'artesania o l'emprenedoria

Junts Avançam presenta una proposta per a l’elaboració d’un pla municipal d’actuació consensuat per a la reconstrucció social, econòmica i mediambiental causada per la COVID-19“. És un pla participatiu amb reunions periòdiques entre tots els partits que conformen el consistori.

En un comunicat de premsa, critiquen que no s’hagi fet cap passa per “cercar amb consens mesures de reconstrucció social i econòmica“. Fet que titllen d'”inexplicable” en un municipi com el de Pollença . Així mateix, reiteren que des de Junts Avançam han mostrat en diferents ocasions la voluntat de sumar esforços i trobar les millors solucions davant d’una situació tan excepcional: “és el moment de què tots els grups polítics estem a l’alçada i siguem capaços de trobar les millors solucions amb consens i maduresa.

En aquesta moció, posen de manifest la necessitat d'”impulsar i promoure les nostres destinacions turístiques de conformitat amb el pla de contingència sanitària“. També, “la supressió de pagaments de preus públics, bonificacions de taxes o ajornament del període voluntari de pagaments d’impostos“. Així mateix, destaca la proposta de diversificar l’economia tot “apostant pel sector primari, l’artesania o l’emprenedoria“.

Etiquetes
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
Close
X