MES -ESQUERRAPolítica

La part querellant no dóna el cas per perdut i recorrerà la interlocutòria

Els propietaris del restaurant del Moll va prendre accions legals contra els polítics per excloure una terrassa de les licitacions el 2017

Una coneguda empresa de restauració va denunciar el 2017 a Miquel Àngel March i Bartomeu Cifre per prevaricació, qui llavors ocupaven el càrrec de batle i regidor d’urbanisme i medi ambient. Aquesta, expliquen des de Junts Avançam en un comunicat, ha quedat arxivada després de dues negatives judicials. Ara, la jutgessa del Jutjat d’Instrucció número 2 d’Inca ha “emès auto de sobreseïment definitiu”. El novembre passat, era el Jutjat de Contenció Administratiu número 3 de Palma qui desestimava també el recurs.

Al seu torn, la part querellant anuncia que no és una interlocutòria ferma, pel que el cas no està arxivat. Formularan un recurs de reforma, primer al mateix òrgan jurisdiccional d’Inca i expliquen, també, que posteriorment el recurs d’apel·lació “les actuacions passaran a l’Audiència Provincial de Palma”. Això sí, tot i que la primera instància ha desestimat inicialment la querella, ells no donen la causa per perduda i seguiran treballant per defensar els propietaris de l’establiment en qüestió.

© tripadvisor.es

A la nota, des del partit municipal expressen que els denunciants van “recórrer la decisió per la via contenciosa-administrativa i van denunciar “una part dels responsables polítics per prevaricació”. El motiu era que “l’Ajuntament no havia licitat una terrassa damunt l’arena de la Platja d’Albercuitx”, concretament la de Can Pescador. Cosa que justifiquen dient que la van excloure perquè era l’única que ocupava espai tant a la via pública com damunt l’arena. Així posaven fi a “aquesta situació d’abús i greuge” en relació amb altres negocis del Port de Pollença.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button