Junts AvançamMunicipiPolítica

L’empresa que gestiona el CTO La Gola no té contracte

Miquel Àngel March: "Un mal començament per un Ajuntament que havia de posar ordre"

Junts Avançam denuncia que Natura Park, l’empresa que gestiona el Centre de Turisme Ornitològic La Gola, no té contracte. En el comunicat, també critiquen la falta de compromís de l’actual equip de govern, qui assegurava que regularitzar els contractes de serveis era prioritari. Ara bé, expliquen que des de la nova regidoria de contractació no han posat res en ordre i alguns dels contractes que estaven en vigor durant la legislatura anterior, ara ja han caducat. Miquel Àngel March ho explica més detalladament a continuació:

La resposta de l’Ajuntament

Per la seva banda, Maria Buades admet que “és il·legal” haver obert el centre sense tenir un contracte en vigor. Però també dóna part de culpa a l’equip de govern anterior, ja que ells “no van preveure què fer si els contractes acabaven” i assegura que això no només passa amb La Gola, sinó que hi ha molts més contractes que ja no estan en vigor. Com bé hem dit, és conscient que el servei s’està donant “de manera irregular” i afirma, però, que no ho tancaran. Pagaran les multes que se’ls hi posin si és el cas.

Així mateix, la regidora de Medi Ambient assegura que els tràmits s’estan allargant perquè estan pendents de l’aprovació dels pressuposts. Buades ha sol·licitat un augment d’aquest en el 20% per tal de poder ampliar els horaris i incrementar el personal qualificat. És a dir, per poder millorar el servei del Centre de Turisme Ornitològic. Quan surt el pleg es podran presentar les empreses a concurs, el que confia que sigui abans no acabi l’any.

Etiquetes
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
X