PolíticaUnides Podem

Podem critica la falta de transparència a l’Ajuntament

El portal web de la institució pública està desactualitzat i no ofereix tota la informació que s'hi hauria de trobar

Unides Podem inaugura nova secció a la seva web com a crítica a la falta de transparència de l’Ajuntament. Així, també cobreixen aquest gran buit. El portal de la institució municipal no està actualitzat: hi apareixen regidors que ja no ostenten el càrrec i no es mencionen les noves incorporacions. No s’hi llegeix, tampoc, ni el nom del partit ni el de Michael Muller després de set mesos de legislatura.

Des d’Unides Podem expliquen en un comunicat que aquesta nova secció arriba per “complir amb l’Article 3 del Reglament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Pollença, que assegura el Dret a la informació general” i amb “la Llei […] de transparència, accés a la informació pública i bon govern, que obliga a les administracions públiques a dur a terme polítiques de publicitat activa”.

Consulta l’escrit sencer i la nova secció en aquest enllaç!

Etiquetes
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
X