Política

Tomeu Cifre ofereix una legislatura de col·laboració a Francina Armengol

Han tractat temes molt diversos: els centre sanitaris del municipi, la situació del parc de la Gola, una nova estació de busos o un poliesportiu pel Moll

En una reunió al Consolat de Mar, Tomeu Cifre ha exposat diverses demandes per Pollença a la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol. En aquesta audiència, el batle ha oferit una legislatura de col·laboració econòmica i administrativa amb la institució insular. Cifre ho ha fet amb la intenció que Pollença se’n pugui veure beneficiada al llarg dels pròxims quatre anys. En certa manera, els temes de debat no sorprenen a ningú. Són les preocupacions gairebé diàries dels habitants locals. Així doncs, l’estat dels dos centres de salut, el nou poliesportiu multifuncional del Moll, l’estació de busos i el parc de la Gola han estat l’epicentre de la trobada. Recordar que el darrer espai mencionat és, ara mateix, un lloc desaprofitat.

També considerem necessari especificar que quan la presidenta ofereix audiències amb algun altre personatge polític, només xerra el convidat. És per aquest motiu, que de la reunió celebrada ahir no se’n pot extreure cap conclusió contundent. Tan sols les problemàtiques que ambdós van abordar.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button