MES -ESQUERRAPolíticaTots per Pollença

Junts Avançam acusa l’Ajuntament de no complir amb les promeses electorals

Els partits polítics de Pollença utilitzen Facebook per debatre sobre la neteja, o deixadesa, de les males herbes dels camins i carrers del municipi

“100 dies de promeses incomplides”, publica Junts Avançam a la seva plana de Facebook. Critiquen així la gestió política que ha fet Tots per Pollença durant els primers 100 dies de govern. Des de l’oposició, els acusen de no complir amb el programa electoral. Garantien “executar un pla de xoc per la neteja i eliminació de males herbes i vegetació espontània a les voravies dels carrers i camins de Pollença”, acció que no consideren que s’hagi duit a terme. Adjunten, també, imatges on es veu clarament que les vies públiques no s’han netejat.

Davant l’ofensiva, Tots per Pollença respon de manera més o manco contundent. Mitjançant fotografies, demostren que estan treballant per eliminar les males herbes i asseguren que ja s’han desbrossat 23 kilòmetres de camins en tan sols un mes. Evidencien així que compleixen les promeses i animen a l’oposició a contrarestar la informació abans de publicar-la. Es posen a la seva disposició per qualsevol dubte.

També contraataquen. L’actual equip de govern acusa Junts Avançam d’haver deixat de banda els camins durant el seu mandat. Asseguren, també, que ara els hi toca a ells “posar remei”. Aprofiten l’ocasió per criticar que els regidors del govern passat “eren més de fotos que de feina”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button