PolíticaPopulars de PollençaTots per PollençaUnio Mollera Pollencina

Pacte a tres bandes

Tots per Pollença, Populars de Pollença i Unió Mollera Pollencina cerquen un govern d'estabilitat

Tots per Pollença, Populars de Pollença i Unió Mollera Pollencina han signat un pacte de governabilitat després de dues setmanes de discretes negociacions. Nou regidors -sis, un i dos respectivament- formen el nou equip de govern de l’Ajuntament municipal. Un equip que aposta pel diàleg dins el consistori i l’entesa entre tots els partits, formin part o no del pacte.

El que serà batle de Pollença, Tomeu Cifre, ha assegurat a Som Pollença que amb el pacte a tres bandes cerquen un govern d’estabilitat. També ha explicat que ja des de l’inici apostaven per formar equip amb Unió Mollera Pollencina, liderada per Andrés Nevado. Ara bé, també ha cercat el suport dels Populars amb David Alonso al capdavant, ja que els programes dels tres partits polítics presenten moltes semblances i arribar a acords a l’hora de governar també sembla que serà fàcil.

Cifre ha assegurat també que una de les primeres mesures que duran a terme les formacions una vegada se l’hagi investit batle serà la de tramitar la construcció del nou PAC al solar de Can Bach. Ho comunicarà al Govern de les Illes i començaran a fer passes perquè el centre sanitari sigui una realitat el més aviat possible. Així mateix, ha anunciat que Capitol fomentarà la cultura a la localitat. A més d’això, han acordat realitzar inversions econòmiques imprescindibles pel futur del municipi.

També han distribuït les àrees de les quals s’encarregarà cada formació. Unió Mollera Pollencina tendrà la delegació del Port de Pollença, l’Àrea de serveis, Educació i Esports; els Populars s’encarregaran d’Hisenda i Contractació i de la regidoria de nova creació; i Tots per Pollença controlarà la resta d’àrees. Ara bé, en un futur hi pot haver una redistribució d’àrees.

Aquests són els detalls del pacte explicats pels tres representats dels partits que l’han signat:

Els detalls del Pacte

Som Pollença ha entrevistat els candidats dels partits que integraran el futur govern municipal, Andres Nevado Rodriguez de Unió Mollera PollencinaDavid Alonso García de Populars de PollençaTomeu Cifre de Tots per Pollença ens expliquen com s'ha gestat el pacte.#Investidura #PactesPollença #UMPclau

Gepostet von Som Pollença am Dienstag, 11. Juni 2019
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X