Opinió

Càntir nou fa l’aigua fresca

Càntir nou fa l’aigua fresca, Se sol dir per ponderar la il·lusió que es posa en tot allò que s’estrena, ja sigui objecte o situació.

A Pollença, podríem canviar aquesta frase feta per “PAC nou fa l’aigua fresca“. Però, encara que a tots ens agradarà veure un PAC nou de trinca i estrenat, no podem obviar la realitat: el nou PAC encara estarà uns anys a inaugurar-se. Esperem que pocs, però la cosa ha fet poca via. Des de l’anunci inicial i les presses per aprovar-ho tot perquè “era cosa de mesos” allà a principis del 2016 fins a hores d’ara, que ni està clar el solar, ni està clar el projecte, ni està clar el compromís de la Conselleria de Salut, que es mou ambiguament entre la necessitat imperiosa d’un nou PAC a Pollença, les poques ganes de fer-lo amb el PSIB Pollencí amb la mínima representació institucional de la història de la democràcia al consistori i els milers de vots aconseguits per na Francina a les passades eleccions autonòmiques. I si, així és, el nostre PAC ha de dependre, desafortunadament, de les càbales electoralistes de la gent del Govern.

Però, com dèiem, l’estrena del nou PAC és cosa a llarg termini. Ara mateix què tenim? Un PAC a Pollença absolutament descuidat i deixat per la Conselleria de Salut, fins al punt que la mateixa coalició, Junts Avançam, on hi està integrat el PSIB de Pollença, publica fotos del lamentable estat en que la Conselleria manté l’actual PAC. Cruiat, descuidat, despintat, amb taques d’humitat,… i ara ens voleu fer un PAC nou? Als nins que quan descuiden les seves juguetes i no tenen cap respecte pel seu valor, n’hi compram de noves? O els hi deim que primer han de cuidar el que tenen? Idò prenguin nota. Volem un PAC nou, rotundament SI, però el volem ARA, JA, IMMEDIATAMENT. Que ens dignifiquin el que tenim i tendrem els pròxims anys. No venguin a dir que faran un PAC nou si no són capaços de mantenir dignament l’actual.

I el mateix passa amb el PAC del Port de Pollença. El mes d’Octubre del 2015 vengueren a fer-se unes fotos al PAC del moll amb el titular “La Conselleria de Salut es compromet a reformar el PAC del moll”. L’heu vista a la reforma? Ans al contrari, ens arriben notícies que la reforma està aturada “sine die”. Com poden tenir aquesta barra? Ara vendran les eleccions del 10-N i tots a demanar el vot dels pollencins. Idò si volen vots, i mentre no arriben els PACs nous, arreglin els que ja tenim.

Etiquetes
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
X