Site icon Som Pollença

#OnPegam: Manafreak

Manacor té preparada la fira més freak pel pròxim 14 de maig, sota el nom de Manafreak. On es podrà gaudir de parades de còmics, anime, ciència-ficció i fantasia; però també d’activitats dinàmiques que tendran lloc entre les 10 h i les 22 h a la plaça del Convent, el Claustre de Sant Vicenç Ferrer i la plaça dels Pares Creus i Font i Roig.

Durant aquest dia, es realitzarà també un concurs de Cosplay, activitats de ball amb Just Dance, espectacles i expositors, competicions de jocs moderns i mostres de vehicles teledirigits. Si ets dels qui gaudeixen de la realitat virtual i els simuladors de jocs Fórmula 1, Boxe i Beat Saber, no pots perdre’t aquesta gran oportunitat. A més, podràs provar espases làsers i varetes màgiques als tallers que es duran a terme.

Per a més inri, hi haurà diversos food trucks a una zona de pícnic, on al migdia podràs aturar a descansar i tastar les varietats gastronòmiques que s’ofereixen. Per després seguir: xerrades de micromecenatge, rèpliques de pel·lícules i sèries televisives com el cotxe de Caçafantasmes o la trona de Joc de Trons, campionats de videojocs FIFA, League of Legends… I si el que t’agrada és la pintura manga, també estàs de sort amb el taller especialitzat en aquest art.

Tot això i moltes sorpreses més són les que t’esperam a Manafreak!

Exit mobile version